KF 2365-10

KF 2365 - 10

Kalfire haard E one, geïntegreerd in een Interstar kast. Dit is zonder twijfel de meest realistische elektrische vuurervaring die je kunt krijgen. De holografische vlammen creëren een gevoel van warmte en gezelligheid. Met een breedte van 130 cm is deze haard een echte blikvanger in elke ruimte! Naast het esthetische aspect biedt de haard ook écht warmte. De zwevende haardkast wordt gecombineerd met een dressoir voorzien van het nieuwe bovenbladtype 6500 TRAY!

Combinatie KF 2365-10

TRAY type 6500 dicht-open-open

TRAY open - open

TRAY type 6500  dicht-dicht

Ontdek onze nieuwste type bovenblad: TRAY! Dit verfijnde bovenblad, met een hoogte van 6 cm en een prachtige inleg van Dekton, wordt gekenmerkt door zijn afgeronde hoeken in combinatie met afgeronde fronten. De veelzijdigheid van TRAY wordt benadrukt doordat het zowel open als gesloten op onze kastelementen kan worden geplaatst. De rand is altijd massief hout, zoals hier bijvoorbeeld in massief Essen RAL 9004!

Nieuw

Frame in wit!

Bij Interstar Meubelen is zwart staal al bekend in verschillende combinaties, maar wist je dat wit ook een standaardoptie is? Hoe verfrissend en prachtig is dat! Wit is tijdloos en past perfect in elke interieurstijl.
Als extra nieuwigheid kunnen de liggers in het frame naast alle standaard Interstar kleuren ook worden uitgevoerd in Dekton!

Nieuw

Dressoir 223-65

Ontdek onze nieuwste type bovenblad: TRAY! Dit verfijnde bovenblad, met een hoogte van 6 cm en een prachtige inleg van Dekton, wordt gekenmerkt door zijn afgeronde hoeken in combinatie met afgeronde fronten. De veelzijdigheid van TRAY wordt benadrukt doordat het zowel open als gesloten op onze kastelementen kan worden geplaatst. De rand is altijd massief hout, zoals hier bijvoorbeeld in massief Essen, gespoten in onze lakkleur Greige.

Geef jouw interieur een eigenwijze twist met het TRAY bovenblad!

Solitair

O 800

Solitair O800: compact en toch verfijnd!  Hoog 121,1 cm, B 67,5 cm D 43 cm.
We hebben een nieuwe toevoeging in het kastenprogramma; een slanke poot van 36 cm hoog. Standaard verkrijgbaar in poedercoating wit of zwart, maar op de foto zie je een voorbeeld in de prachtige kleur Sand Laqué.  Het bovenblad is vervaardigd van Dekton, 0,8 cm hoog, type 3200, afgerond bovenblad met een radius 8!

Nieuw

Combinatie
219-10

Combinatie 219-10: een vertrouwde favoriet in een nieuw jasje. Hier gepresenteerd in onze nieuwe kleur Eiken fineer Veen, gecombineerd met Sand Laqué. De toevoeging van de vitrine in ultragrijs glas en LED-verlichting zorgt voor een prachtige, warme uitstraling. Ook voorzien van een bovenblad van 0.8 cm dik Dekton, type 3100, met een strakke afwerking.

Onze nieuwste haardkast met een elektrische haard die warmte geeft. In deze combinatie hebben wij de SOLUS 100E ingebouwd. Dankzij geavanceerde technologie en innovatie biedt deze haard je onmiddellijk een heerlijke warmte, en een zeer realistisch vlammenspel. Uitgerust met de nieuwste technieken, haal je een prachtig stuk techniek en sfeer in huis. Uiteraard mooi geïntegreerd in de Interstar kast!

nieuw

Haardkast
TH 223-15

Nieuw

Haardkast
TH 222-25

Onze nieuwste haardkast met een elektrische haard die warmte geeft. In deze combinatie hebben wij de SOLUS 75E ingebouwd. Dankzij geavanceerde technologie en innovatie biedt deze haard je onmiddellijk een heerlijke warmte, en een zeer realistisch vlammenspel. Uitgerust met de nieuwste technieken, haal je een prachtig stuk techniek en sfeer in huis. Uiteraard mooi geïntegreerd in de Interstar kast! 

Nieuw

Haardkast
TH 222-15

Onze nieuwste haardkast met een elektrische haard die warmte geeft. In deze combinatie hebben wij de SOLUS 75E ingebouwd. Dankzij geavanceerde technologie en innovatie biedt deze haard je onmiddellijk een heerlijke warmte, en een zeer realistisch vlammenspel. Uitgerust met de nieuwste technieken, haal je een prachtig stuk techniek en sfeer in huis. Uiteraard mooi geïntegreerd in de Interstar kast! 

Nieuw

Haardkast
TH P 700

Onze nieuwste haardkast met een elektrische haard die warmte geeft. In deze combinatie hebben wij de SOLUS 100E ingebouwd. Dankzij geavanceerde technologie en innovatie biedt deze haard je onmiddellijk een heerlijke warmte, en een zeer realistisch vlammenspel. Uitgerust met de nieuwste technieken, haal je een prachtig stuk techniek en sfeer in huis. Uiteraard mooi geïntegreerd in de Interstar kast! 


Nieuw

Combinatie
222-10

Kies voor warme kleuren in je huis!

Bij Interstar kan je buiten meer dan 30 kleuren ook kiezen voor een eigen kleur. Combinatie 222-10 is uitgevoerd in onze Eiken fineer Turf, gecombineerd met een NCS kleur. Wat een prachtig warm resultaat! Een nieuwe maat lade & kleppen van 18 cm hoog welke happen in een nieuwe hoogte maat van 204 cm. Speel met de dieptes van ons kastsysteem, dat is nog ééns mooi opbergen. 

Nieuw

Dressoir
221-50

Speels dressoir met een diepere en hogere lade in een accent kleur. Ook zeer geschikt om als hal meubel te gebruiken, geeft ruimte aan tassen, sleutels en post.

Nieuw

combinatie
221-10

Een bekende combinatie in een nieuwe uitvoering! Nieuwe kleuren Eiken fineer zwart Ral 9004 mat, en Champagne structuur geven de wandkast nieuwe allure. Nieuw is dat de greeptouch 2200 ook in zwart uitgevoerd kan worden. Nieuwe LED verlichting die mee kleurt van koel-wit naar warm-wit maakt de opstelling compleet.


Nieuw

Soltitair
O705

Dressoir op nieuw onderstel met poten van 12 cm hoog. Onderstel is standaard zwart, maar kan op verzoek ook op kleur gespoten worden. Een vernieuwd top blad in gesatineerd glas 6 mm dik. Hoeken kunnen afgerond worden; type glasblad 2200

Nieuw

Combinatie
220-20

De vakkenkast is de 'letterbak' anno nu! Vul de vakken met mooie accessoires, boeken en of planten. U kiest! De staanders en liggers zijn leverbaar in alle Interstar kleuren van gelakt MDF tot massief hout.


Nieuw

Solitair
O 710

Nieuw

Solitair
O 700

Dressoir op nieuw onderstel met poten van 12 cm of 24 cm hoog. Onderstel is standaard zwart, maar kan op verzoek ook op kleur gespoten worden. Een vernieuwd top blad in gesatineerd glas 6 mm dik. Hoeken kunnen afgerond worden; type glasblad 2200

Nieuw

Side Table

Zwart staal met top blad in Eiken fineer ral 9004 zwart mat afgelakt. Ligger is uitgevoerd in ultra grijs glas. 180 cm breed, 31.4 cm diep en 61 cm hoog,  maatwerk mogelijk.