Uit de praktijk

Stiekem.
Binnenkijken.

Niks is leuker dan 'stiekem' binnen kijken. Hier ziet u voorbeelden uit de praktijk. Wij vragen onze monteurs een foto te maken van het eind resultaat. Zelfs wij als Interstar worden nog verrast hoe divers ons kastenprogramma is.Simpel en strak? Of toch liever speels? De hoek om? Onder het raam door? Passend in een nis? Of juist de elektrische haard met veel berging? Gebruik dit lookbook voor inspiratie helaas kunnen wij i.v.m. de privacy geen informatie geven over de onderstaande wanden.

INTERSTAR PAST ALTIJD!Niks is leuker dan 'stiekem' binnen kijken. Hier ziet u voorbeelden uit de praktijk. Zelfs wij als Interstar worden nog verrast hoe divers ons kastenprogramma is.Simpel en strak? Of toch liever speels? De hoek om? Onder het raam door? Passend in een nis? Of juist de elektrische haard met veel berging, alles is mogelijk. INTERSTAR PAST OOK U! Hier DE WANDEN!Niks is leuker dan 'stiekem' binnen kijken. Hier ziet u voorbeelden uit de praktijk. Zelfs wij als Interstar worden nog verrast hoe divers ons kastenprogramma is.Simpel en strak? Of toch liever speels? De hoek om? Onder het raam door? Passend in een nis? Of juist de elektrische haard met veel berging, alles is mogelijk. INTERSTAR PAST OOK U! Hier DE HAARD!


Niks is leuker dan 'stiekem' binnen kijken. Hier ziet u voorbeelden uit de praktijk. Zelfs wij als Interstar worden nog verrast hoe divers ons kastenprogramma is. Simpel en strak? Of toch liever speels? De hoek om? Onder het raam door? Passend in een nis? Of juist de elektrische haard met veel berging, alles is mogelijk. INTERSTAR PAST OOK U! Hier DE VAKKENKAST!


Niks is leuker dan 'stiekem' binnen kijken. Hier ziet u voorbeelden uit de praktijk. Zelfs wij als Interstar worden nog verrast hoe divers ons kastenprogramma is.Simpel en strak? Of toch liever speels? De hoek om? Onder het raam door? Passend in een nis? Of juist de elektrische haard met veel berging, alles is mogelijk. INTERSTAR PAST OOK U! Hier DE SPECIALS!