Wij weten als geen ander dat de kast van uw dromen moet passen in uw persoonlijke situatie. Zorgvuldig overleg, tijd en aandacht zijn belangrijk om te komen tot de juiste keuze!

Openingstijden

Maandag gesloten

Maak een afspraak voor een passend kastadvies 0592-344530

Dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur.

Eén keer in de maand zijn wij op zaterdag geopend ( m.u.v. juli) van 10:00 tot 16:00 uur.

Zaterdag 28 november & 19 december geopend

Persoonlijke hulp?

De koffie.
staat klaar.

Aangepaste openingstijden Belevingscentrum i.v.m. Covid 19

Fijn dat u ondanks het coronavirus toch een afspraak wilt maken voor een passend kastadvies. U bent op afspraak hartelijk welkom, maar wel volgens de volgende richtlijnen; Wij houden afstand, dragen indien u dat wenst een mondkapje, schudden u niet de hand, maar geven u wel onze glimlach. Wij wassen onze handen regelmatig en niezen/hoesten in onze elleboog. Wij vragen u uw handen bij binnenkomst te desinfecteren met de aanwezig hand gel.

Eén keer in de maand zijn wij op zaterdag geopend, op zaterdag is er geen afspraak noodzakelijk. Wilt u een 3d kastadvies dan wel graag een afspraak maken.

Showroom DWI Nieuwegein

Op maandag.
Geopend voor de consument.

Belevingscentrum

Unieke beleving.
Welkom.

In April 2007 hebben wij de deuren geopend van ons Belevingscentrum in Assen, hier hebben wij circa 20 opstellingen staan, en hopen u op ‘kast’gebied een unieke beleving te bieden! Wees welkom in het mooie Drenthe, er zijn altijd ‘Interstars’ aanwezig die u te woord kunnen staan!

Mooi

De details.
Maken het design!

De details maken het af. Die blijven je bij, of zoals Charles Eames zegt: Details are not the Details....They make the design.