Ontwerpen die de tijd doorstaan.

Duurzaamheid is een van de belangrijkste woontrends van nu. Daarbij denk je al snel aan natuurlijke materialen met een pure en eerlijke uitstraling. Maar duurzaamheid is meer dan dat. Want een keuze voor kwaliteit en tijdloos design is ook een keuze voor het milieu. Een goed en sterk ontwerp laat zich immers moeiteloos in opeenvolgende trends inpassen en gaat jaren mee. En dat is pas echt duurzaam! Wij streven naar kwaliteit in de breedste zin van het woord, niet alleen van het product maar ook de afhandeling van de order en het tijdig leveren.

Koploper project Drenthe

Eind 2019 heeft Interstar het project koploper Drenthe met succes afgerond. Het resultaat is een duurzaamheidsprofiel dat laat zien wat er allemaal goed gaat, wat er beter kan en welke voordelen behaald kunnen worden. Daarnaast wordt de milieubarometer gebruikt om de milieuprestaties inzichtelijk te maken. Op basis van dit profiel heeft Interstar een actieplan gemaakt om verdere punten te verbeteren. Door het succesvol afronden van dit project mag Interstar het MVO logo gebruiken.

Circulaire producten

Alle elementen van Interstar kunnen eindeloos hergebruikt worden, het kastsysteem heeft een standaard maten systeem wat altijd verder uit te breiden is. De elementen zijn knockdown waardoor deze ten allen tijden overgespoten, en of opgeknapt kunnen worden.