TH P 700

Onze nieuwste haardkast met een elektrische haard die warmte geeft. In deze combinatie hebben wij de SOLUS 75E ingebouwd. Dankzij geavanceerde technologie en innovatie biedt deze haard je onmiddellijk een heerlijke warmte, en een zeer realistisch vlammenspel. Uitgerust met de nieuwste technieken, haal je een prachtig stuk techniek en sfeer in huis. Uiteraard mooi geïntegreerd in de Interstar kast!

Technische gegevens haard

Kenmerken

Elektrische haard met warme

Geen waterdamp

202.5 cm breed

Zacht grijs | Eiken krijtwit

Op vloerplint

Vanaf € 6795,- afhankelijk van kleur en materiaal keuze

Nieuw

Combinatie
222-10

Kies voor warme kleuren in je huis!

Bij Interstar kan je buiten meer dan 30 kleuren ook kiezen voor een eigen kleur. Combinatie 222-10 is uitgevoerd in onze Eiken fineer Turf, gecombineerd met een NCS kleur. Wat een prachtig warm resultaat! Een nieuwe maat lade & kleppen van 18 cm hoog welke happen in een nieuwe hoogte maat van 204 cm. Speel met de dieptes van ons kastsysteem, dat is nog ééns mooi opbergen. 

Haardkast TH 222-15

Kies.
Voor een haard met warmte!

Onze nieuwste haardkast met een elektrische haard die warmte geeft. In deze combinatie hebben wij de SOLUS 75E ingebouwd. Uiteraard mooi geïntegreerd in de Interstar kast! Vanaf december bij diverse dealers te zien. Uiteraard al wel te zien in onze showrooms!