Montage & service

Interstar ontwerpt en levert niet alleen diverse kastsystemen en designmeubelen. Wij weten als geen ander dat u jarenlang plezier wilt hebben van uw meubels. Jarenlange ervaring zorgt er dan ook voor dat we niet alleen innovatieve ontwerpen op de markt brengen, maar ook passende oplossingen leveren voor uw woning. Sfeer en uitstraling staan hierbij voorop, evenals gebruiksgemak en kwaliteit.

verhuizen

Gekwalificeerde monteurs 

Onze kasten en designmeubelen worden met de meeste zorg vervaardigd en worden dan ook door deskundige en gespecialiseerde monteurs aan de wand bevestigd. Of u nu kiest voor een zwevend exemplaar of een Opti-myst haard in uw woning wilt, het is belangrijk dat Interstar meubelen optimaal bevestigd worden voor een langere levensduur. Deze plaatsing wordt uitgevoerd door Interstar zelf of door gekwalificeerde monteurs van onze dealers. Zo kunnen wij een product garanderen, waarvan u optimaal geniet en jarenlang plezier heeft. Ook wanneer u hulp nodig heeft bij het demonteren en opnieuw monteren van uw Interstar meubels, kunt u bij ons terecht. Bij verhuizing kunnen we de kast voor u demonteren en op uw nieuwe adres weer monteren. Ons transportbedrijf levert uw designmeubel(en) bij u thuis, waarna een bekwaam vakman de kast bij u ophangt. Het transport wordt geregeld via onze vaste transporteur Griffioen uit Bodegraven. Hier liggen tevens de wortels van ons bedrijf. 

Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice of zou u eventueel u wand willen laten overspuiten, stuur dan een foto van uw huidige wandmeubel naar info@interstar-meubelen.nl wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een offerte sturen.

Bekijk de mogelijkheden en geniet van onze service!

Bent u na het bezoeken van onze website nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan één van onze Interstar dealers. Samen met de dealer bespreek u uw voorkeuren en wensen, waarna eventueel een 3D-tekening gemaakt kan worden met de juiste opstelling van uw interieur. In ons Belevingscentrum in Assen kunt u tevens inspiratie opdoen. Hier worden permanent circa 20 opstellingen getoond, die zorgen voor een unieke kastbeleving. 

Alle designmeubelen worden pas geproduceerd wanneer u uw bestelling heeft doorgegeven. Wij weten immers als geen ander dat het designmeubel van uw dromen moet passen in uw persoonlijke situatie. De gemiddelde levertijd van uw kast of ander designmeubel bedraagt 10 weken, afhankelijk van uw kleur- en materiaalkeuze. Maak gebruik van onze montageservice en geniet van een compleet afgestijlde woning!

Deel Interstar met vrienden en familie. Bedankt!