(salon)Tafels

In het assortiment van Interstar vindt u natuurlijk ook tafels. Hierbij kunt u kiezen uit eettafels en salontafels. Deze design meubelstukken worden geheel op maat voor u gemaakt en zijn goed te combineren met de vele andere designmeubels van Interstar. Of u nu een passende salontafel wilt bij uw Interstar dressoir met ingebouwde elektrische Opti-myst haard, of dat u een uitgesproken eettafel zoekt bij uw comfortabele eetkamerstoelen: Interstar biedt altijd een tijdloze oplossing op maat.

Design salontafel

Een woonkamer kan niet zonder een salontafel. Naast diverse meubelstukken, zoals een zithoek, TV-meubel en wandkasten, is ook de salontafel een belangrijk element in uw woonkamer. Bij Interstar kunt u terecht voor een stijlvolle en duurzame salontafel. Het assortiment bestaat uit vier verschillende typen tafels voor in uw woonkamer: de massief stroken hout met RVS poot in molenwiek, de vakken tafel met RVS ronde poot, de Clip en de Zwaluw. 

Uw wandmeubel wordt pas compleet als er ook een bijpassende salontafel bij staat. Er zijn talloze mogelijkheden om uw salontafel op te maken. Het dient uiteraard bij de rest van uw interieur te passen. Kies voor roestvrijstalen poten, diverse opbergvakjes of ronde poten: bijna alles is mogelijk en in de maatvoering van Interstar verkrijgbaar. Diverse bakjes maken de tafel compleet. Ook is het mogelijk een lade te laten plaatsen onder uw salontafel. 

Stijlvol dineren

Ook voor het eetgedeelte van uw huis biedt Interstar oplossingen op maat. Stijlvol dineren kan aan een van de vele design eettafels. In het assortiment van Interstar vindt u drie verschillende typen eettafels voor in uw eetkamer: de massief stroken met RVS poot in molenwiek, de vakkentafel met RVS ronde poot en de Clip. Alle massieve producten van Interstar, zoals tafelbladen, kunnen worden geleverd in eikenhout, notenhout, gebakken iepenhout en gebakken esdoornhout. Deze massieve producten kunnen worden afgewerkt met transparante lak, olie en zeep. 

Interstar biedt bijpassende salon- en eettafels, zodat u de designmeubels geheel op elkaar aan kunt passen. Zo creëert u een complete en perfecte sfeer in uw woonomgeving. Met behulp van diverse tafelpoten en de optie tot het plaatsen van lades en opbergvakken is het mogelijk tijdloos te genieten van uw designmeubel. 

Staat uw maat er niet bij? Op aanvraag maken wij uw (salon)tafel geheel op maat! Zo kunt u altijd genieten van een designmeubel van Interstar. Gezelligheid begint immers aan tafel!

kasten-uit-Assen

Deel Interstar met vrienden en familie. Bedankt!