Design Audio meubel

Wilt u de mooiste audio en hifi-apparatuur een nog prominentere plek in huis geven en zorgen voor een mooi aanzien? Kies dan voor een audio meubel van Interstar. Het oog wil immers ook wat. Audioapparaten beschikken tegenwoordig over de meest geavanceerde technieken, om nog intenser te kunnen genieten van muziek en film. Waar audio vele jaren geleden nog niet hand in hand ging met een schitterend design, is het vandaag de dag vrijwel onmogelijk om uw audioapparatuur te verstoppen. Door strakke designs en opvallende kenmerken mag u audio zeker tentoonstellen in uw woning.

Een audio meubel voor ultiem geluid

Naast slimme oplossingen voor uw tv-scherm biedt Interstar nu ook iets voor uw audio-apparatuur. Een goed geluid is immers belangrijk. U kunt uiteraard kiezen voor een van de vele kasten en wanden uit het assortiment om uw audio te verfraaien, maar ook kunt u ervoor kiezen om apparatuur te plaatsen in een audio meubel. Wanneer u niets wilt zien, maar wel wilt genieten van optimaal geluid, is dit de ideale oplossing. 

U kunt uw audio meubel compleet maken met een soundbar, bijna elke soundbar past in onze elementen, vraag uw dealer naar de mogelijkheden. De soundbar wordt geplaatst achter een speakerdoek. Op deze manier ziet u niets van de apparatuur, maar is het geluid uitmuntend.  

Weg met bedrading 

Audioapparatuur gaat gepaard met bedrading. En net zoals voor de bedrading van flatscreens, heeft Interstar ook voor deze bedrading een oplossing. Speciale buizen en kabel doorvoerpanelen zorgen ervoor dat uw kabels netjes zijn weggewerkt in uw audio meubel. Het audio meubelstuk kunt u ook combineren met een tv-buis of paneel, om zo de bedrading van uw tv weg te werken. 

Een audio meubel is pas echt compleet wanneer u het goed weet te integreren bij de rest van uw inrichting. Bij Interstar is het dan ook mogelijk om het materiaal, de kleuren en de stijl van het meubel geheel aan te passen naar eigen wens. Zo weet u zeker dat sfeer en beleving samenkomen in een gezellige, comfortabele en stijlvolle woonomgeving. 

Kies voor muziek, kies voor Interstar!

Detail TV buis tbv Audiomeubel
Brievenbus kabeldoorvoer
IR reapeater | apparatuur bedienen met de klep dicht

Klik op een afbeelding voor de fotogalerij

Deel Interstar met vrienden en familie. Bedankt!