Nieuw

Dressoir
221-50

Speels dressoir met een diepere en hogere lade in een accent kleur. Ook zeer geschikt om als hal meubel te gebruiken, geeft ruimte aan tassen, sleutels en post.

Nieuw

combinatie
221-10

Een bekende combinatie in een nieuwe uitvoering! Nieuwe kleuren Eiken fineer zwart Ral 9004 mat, en Champagne structuur geven de wandkast nieuwe allure. Nieuw is dat de greeptouch 2200 ook in zwart uitgevoerd kan worden. Nieuwe LED verlichting die mee kleurt van koel-wit naar warm-wit maakt de opstelling compleet.


Nieuw

Soltitair
O705

Dressoir op nieuw onderstel met poten van 12 cm hoog. Onderstel is standaard zwart, maar kan op verzoek ook op kleur gespoten worden. Een vernieuwd top blad in gesatineerd glas 6 mm dik. Hoeken kunnen afgerond worden; type glasblad 2200

Nieuw

Combinatie
220-20

De vakkenkast is de 'letterbak' anno nu! Vul de vakken met mooie accessoires, boeken en of planten. U kiest! De staanders en liggers zijn leverbaar in alle Interstar kleuren van gelakt MDF tot massief hout.


Nieuw

Solitair
O 710

Nieuw

Solitair
O 700

Dressoir op nieuw onderstel met poten van 12 cm of 24 cm hoog. Onderstel is standaard zwart, maar kan op verzoek ook op kleur gespoten worden. Een vernieuwd top blad in gesatineerd glas 6 mm dik. Hoeken kunnen afgerond worden; type glasblad 2200

Nieuw

Side Table

Zwart staal met top blad in Eiken fineer ral 9004 zwart mat afgelakt. Ligger is uitgevoerd in ultra grijs glas. 180 cm breed, 31.4 cm diep en 61 cm hoog,  maatwerk mogelijk.