Onze ontwerpers

Als famillie zijn we altijd bezig met het vernieuwen van onze collectie, samen met onze ontwerpers zorgen wij ervoor dat we op gebied van afwerking, nieuwe kleuren, en nieuwe elementen onze collectie met zijn tijd mee gaat!

Bert Siegers zw

Bert Siegers

"Vanaf 1975 ben ik huisontwerper van Interstar, en nog steeds werk ik met veel enthousiastme en plezier mee aan de ontwikkeling van de Interstar kasten. Een emotioneel moment voor mij was dat tijdens de openening van het belevingscentrum de 'Bert Siegers Ark' werd onthuld."

da445a3797554a5fa69c1e3184e1c5ce

Hans Daalder

"Samen met Interstar ontwikkel ik kastmeubelen die een optimale bergfunctie combineren met fraaie verhoudingen en detaillering. Ik wil topontwerpen afleveren, maar belangrijk is ook wat een fabrikant er van maakt! Juist daarom is Interstar zo leuke partner voor mij. Als er weer een nieuw Interstar meubel klaar is, kan ik intens genieten van de kwaliteit en de zorg waarmee mijn ideeen worden vertaald. Voor mij is het een voorrecht om te tekenenen voor Interstar!"

Ton

Ton Slotboom

"Al meer dan 70 jaar maken wij kasten, het maken en ontwerpen van kasten zit in ons bloed, vol trots op ons familiebedrijf denk ik nog graag mee."

Deel Interstar met vrienden en familie. Bedankt!