Even voorstellen

00069_interstar_12072016

De Interstars!

Ton&Bep; De drijvende kracht achter Interstar! Ton denkt, slaapt en praat in 'kasten' en veel ideeën komen van zijn hand. Bep hoort alles aan en zorgt ervoor dat de showroom 'spik en span' is. Samen bijna al 100 jaar gewerkt, en nog steeds ontvangen zij u met plezier! Komt u een kijkje nemen in ons belevingscentrum, grote kans dat u door Ton of Bep geholpen wordt!
Hans&Henny; De reizende Interstars, wonen nog steeds in Bodegraven.Hans zorgt ervoor dat de dealers er netjes bij staan, en rijdt hiervoor vele kilometers per jaar, al meer dan een miljoen kilometers heeft hij gereden met zijn favoriete merk Citroën! Op de zaterdagopening komt hij vaak ook een handje helpen, uiteraard neemt hij Henny dan mee, zij zorgt ervoor dat u een heerlijk kopje koffie krijgt.
Beide koppels genieten steeds meer van hun welverdiende rust, en hebben het stokje inmiddels doorgegeven aan de 3e generatie Interstars!


humor

Humor, de huishond

Humor, de huishond! Elke dag aanwezig, en altijd enthousiast. Komt u op de koffie in Assen, gaat zij even aan de lijn, helaas voor Humor.

00150_interstar_12072016

Janwim Slotboomde technische Interstar!

Janwim zorgt ervoor dat alle onderdelen er zijn om uw kast te maken, hij loopt vaak in de fabriek, en houdt het proces van uw kast goed in de gaten. Wilt u iets speciaals of een andere kleur, Janwim zal al dan niet met een zucht ervoor zorgen dat het gemaakt wordt!!

00165_interstar_12072016

Maryse Slotboom, de wakende Interstar!

Maryse zorgt voor de Interstar uitstraling en het overbrengen van het 'Interstar gevoel'. Ook is zij vaak bij een dealer te vinden, en geeft dan indien nodig productuitleg aan de verkopers. Woont nog in Bodegraven, maar is vaak op vrijdag en op de zaterdagopening in Assen, waar zij met veel plezier uw wand visueel maakt in het tekenprogramma!

00097_interstar_12072016

Dick Leenheer, de alleskunner! 

Van alle markten thuis, en dus dé man voor alle algemene zaken die een bedrijf kent! Woont in Apeldoorn en is meestal 3 dagen in Assen, en twee dagen in Terborg, waar het zusterprogramma Riegel wordt gemaakt! 

00111_interstar_12072016

Juanita Dussel, de planner! 

De logistiek van ons bedrijf ligt volledig in haar handen, is uw wand gemaakt en ingepakt, dan maakt zij een afspraak met u zodat onze monteurs de kast kunnen komen plaatsen!!

00120_interstar_12072016

Dini Klein, de duizendpoot! 

Dini zorgt ervoor dat uw bestelling netjes ingeboekt wordt! Ook zal zij u te woord staan aan de telefoon.... met Drents accent! Naast dit alles denkt zij graag met u mee in het ontwerp van uw kast, en dat is voor een binnenhuis styliste geen probleem!! 

00110_interstar_12072016

Johan van Gelder, de administrator!

Johan is onze steun als het om computers gaat!  Verder zorgt hij voor de boekhouding, prijslijsten en dat alle elementen goed in ons tekenprogramma komen, niet vaak op de voorgrond aanwezig, maar zeker niet onbelangrijk!  

Naamloos-2

Onze Jongens! 

Zonder hen geen kast de deur uit! Allemaal specialist op het gebied van kasten! Steeds meer maatwerk, speciale kasten en kleuren, niks is hen teveel!

Deel Interstar met vrienden en familie. Bedankt!