Solitair

S 300
PT290616-151

Vormgeving 


In het solitaire kastprogramma van Interstar zijn talloze bijzondere meubelstukken te vinden, die uw interieur compleet maken. U kunt bij ons tevens vele kanten uit op het gebied van onderstellen en vormgeving. 

Onder vrijwel ieder meubelstuk kunnen poten worden gemonteerd. 

Hierbij kunt u kiezen uit RVS ronde poten in een hoge of lagere variant, het frame, de vloerplint of het zoolo onderstel. S 310

Interstar staat bekend om de zwevende kast. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat uw meubels niet meer de grond raken en dat u wellicht meer leefruimte in huis overhoudt. 

Met een zwevende designkast van Interstar creĆ«ert u een stijlvolle omgeving in iedere kamer. Naast prachtige zwevende meubelstukken biedt Interstar echter ook diverse zelfstandige losse kastoplossingen. Wanneer u geen mogelijkheid tot zweven heeft, zijn solitaire kasten en wanden juist ideaal. Deze kasten kunt u los in iedere ruimte plaatsen. Uiteraard worden deze losse kasten ook geheel in de stijl van Interstar geproduceerd. 

Solitaire meubelstukken van Interstar zijn er in vele soorten en maten. Naast lange wandkasten en brede boekenwanden, kunt u ook kiezen voor een dressoir op poten. Het solitaire kastprogramma biedt u kasten die u los in iedere ruimte kunt plaatsen. Op deze manier kunt u de kasten regelmatig van hun plek afhalen en eventueel verplaatsen naar een andere ruimte. 

S 315
P 500
P 400
Assenaartje massief open 45 cm
kasten-uit-Assen

Deel Interstar met vrienden en familie. Bedankt!