Elektrische Haard

Creëer sfeer en warmte in huis met behulp van een elektrische haard van Interstar. De woonkamer is één van de belangrijkste ruimtes in uw huis. U heeft hier niet alleen een comfortabele zithoek gecreëerd, maar de woonruimte is tevens de plek waar u gasten ontvangt en geniet van een programma op televisie. Met behulp van een elektrische haard brengt u warmte in het woongedeelte. Levendige vlammenspellen dansen in uw woonkamer, waardoor de koude wintermaanden ineens niet meer zo koud lijken. 

Elektrische haard, F 214-01

Combinatie F-214-01 breed 391 cm.

Elektrische haard, F 214-01 deur open

Combineren met een Interstar designmeubel

Nieuw is de Opti-virtual haard van het merk Faber. Hiermee voegt Faber een extra categorie toe aan sfeerhaarden. Deze ultra-moderne haard is weliswaar een elektrische haard, maar hij brengt meer dan dat door een illusie van vuur te creëren in de vorm van een levensecht vlammenspel, geknisper en zelfs vonkjes die wel weg lijken te springen. De techniek van deze nieuwe haard is gebaseerd op Pepper’s Ghost: een truc om de illusie van geestverschijningen te creëren. Uiteraard zijn ook deze haarden mooi geïntegreerd in een Interstar meubelstuk, waardoor u voldoende bergruimte heeft.

Het elektrisch vuur van Faber kan uiteraard worden geïntegreerd in een Interstar design meubel. Kies voor een van de vele Interstar wandenzwevende dressoirs of andere kastelementen en breng een ongekende sfeer in huis. Deze Interstar design meubelstukken kunt u uiteraard geheel naar eigen wens samenstellen. U bepaalt zelf de materiaalkeuze, de kleur en de stijl van uw meubelstuk, zodat het Opti-myst vuur een aanvulling wordt op uw interieur. Elegante styling en ongekend comfort zorgen ervoor dat de Opti-myst haard zich moeiteloos voegt in uw woonomgeving. 

De elektrische haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening. Zo kunt u op afstand het vlammenspel regelen. Zo kunt u de vlammen harder of zachter zetten. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is genieten!

Kies voor een elektrische haard van Interstar en haal de warmte in huis! 

Deel Interstar met vrienden en familie. Bedankt!