De panelen

Technologische hoogstandjes, zoals indrukwekkende flatscreens en audioapparatuur, zijn uiteraard een geweldige aanvulling op uw woonomgeving. Naast het feit dat deze apparatuur niet alleen zorgt voor een gezellige woonomgeving, heeft het ook een praktische functie: ontspanning. Hoewel zo’n tv-scherm, audioset of elektrische Faber haard natuurlijk erg mooi oogt en zorgt voor sfeer in uw huis, zit u ook met de bedrading. Elektrische apparatuur dient immers aangesloten te worden om te functioneren. Vindt u deze bedrading een probleem? Kies dan voor panelen van Interstar.

Audiomeubel 212-60 breed 247,5 cm

Eén met uw woonomgeving 

Bij Interstar heeft u de keuze uit verschillende formaten panelen. U kunt kiezen voor een extra lang paneel, zodat vrijwel uw hele wand van onder tot boven bedekt is, maar het is ook mogelijk om kleine panelen te bestellen. Deze panelen zijn ideaal voor wanneer u kleinere apparatuur met bedrading subtiel, maar toch netjes weg wilt werken. Alle panelen worden afgewerkt met een kleurlak op een ondergrond van MDF of spaanplaat. Vervolgens worden deze voorzien van een laqué eindfinish. Panelen kunnen geheel naar eigen wens afgewerkt worden, zodat ze volledig bij uw designmeubels aansluiten. De panelen van Interstar worden één met uw woonomgeving en u kunt ze uiteraard prima combineren met een van de vele designmeubels van Interstar. Plaats het paneel bijvoorbeeld boven een zwevend dressoir met lades en elektrische haard, of combineer de panelen met een van de vele wandkasten van Interstar. 

Wilt u meer weten over het plaatsen van panelen in uw huis? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met het uitkiezen van passende panelen. Zo bent u altijd verzekerd van een sfeervolle en gezellige woonomgeving, waarin bedrading geen enkele belemmering vormt.

Detail kabeloplossing audiopaneel

Vakkundig bedrading wegwerken

De panelen van Interstar zijn de ideale oplossing wanneer u veel elektronische apparatuur in huis heeft staan, en dan met name in de woonkamer. Indien u in het bezit bent van een sfeervolle Opti-myst haard, een indrukwekkende flatscreen televisie of een ultranieuwe audioset, heeft u te maken met allerlei bedrading. De panelen uit de Interstar collectie bieden een professionele en mooie oplossing om de bedrading weg te werken en uit het zicht te halen. Aan de panelen kunt u uw tv-scherm, elektrische haard of audio hangen. De bedrading wordt vervolgens netjes weggewerkt achter het paneel of geïntegreerd in een kastwand. 

Deel Interstar met vrienden en familie. Bedankt!