De Clip

Een innovatie oplossing is de Clip. Dit originele meubelstuk is simpel door zijn eenvoud, maar biedt eindeloos veel mogelijkheden. Interstar staat bekend om een strak design, slank en subtiel met een uitgebreid kleurenpallet. Dit alles is ook van toepassing op de Clip. Deze noviteit kan natuurlijk alleen worden opgehangen, door het simpele en strakke design, maar door de Clip te combineren met andere kastelementen, creëert u ook nog eens praktische bergruimte. 

Clip 2954 Breedte 341,5 cm, design meubel

Hans Daalder en de Clip

Dit razend populaire meubel is ontworpen door Hans Daalder. De Clip is een meubel waarin optimale opbergfunctie wordt gecombineerd met fraaie verhoudingen en prachtige details. Het meubelstuk kenmerkt zich door een lang onderblad dat door middel van een recht omgebogen hoek zorgt voor een bovenblad. Dit bovenblad is in diverse lengtes verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een Clip meubel met twee gelijkwaardige bladen, maar het is ook mogelijk om een lang onderblad in combinatie met een kort bovenblad te nemen. 

Interstar biedt diverse houtsoorten met een matte, gelakte of hoogglansafwerking. De Clip is leverbaar in massief hout in meerdere kleuren: gebakken iepen, gebakken esdoorn, walnoten en eiken wit. Daarnaast is het mogelijk om uw favoriete front, greep en kleur uit te kiezen.

Design meubel de Clip 2952-2 Breedte 341,5 cm

Zweven of integreren?

De Clip is gemaakt van massief hout en kan zowel zwevend of als vloer Clip geïntegreerd worden in uw woning. Een ultieme sfeerbeleving staat hoe dan ook centraal. Kiest u voor een zwevende variant, dan kunt u hem overal in de woning eenvoudig plaatsen. De Clip kan ook geleverd worden met RVS poten en een onderstel. Op deze manier staat uw meubel stevig op de grond, maar kunt u wel overal goed bij. De Clip is uiteraard stijlvol van zichzelf, maar om nog meer uit uw interieur te halen, kunt u het meubelstuk ook combineren met andere elementen uit de collectie van Interstar. Een ingebouwd elektrisch haardsysteem van Faber of inbouw tv-lift verrijken de beleving van het designmeubel nog meer. 

Samen met u creëren wij graag uw ideale opbergmeubel op basis van uw interieur en persoonlijke voorkeur. Opbergen was nog nooit zo handig!

Deel Interstar met vrienden en familie. Bedankt!