Design Boekenwand

In uw vrije tijd kiest u er wellicht voor om uw favoriete tv-programma te kijken, muziek te beluisteren of een heerlijk gerecht klaar te maken. Maar niets is zo ontspannend als het lezen van een boek. Boeken hebben de kunst om u de werkelijkheid even te laten vergeten. Fictie en non-fictie houden onze spanning vast en weten onze aandacht te trekken. Wie zijn of haar neus graag in de boeken steekt en geniet van een spannend avontuur, is bij Interstar aan het juiste adres. Creëer uw eigen boekenwand met de designkasten van Interstar!

Detail Glas F 215-50

Een mooi plekje aan de wand

Boeken geven een woonruimte sfeer en gezelligheid. Boeken staan voor intellectualiteit en ontspanning en ze mogen dan ook gezien worden. Om uw boekencollectie goed tentoon te kunnen stellen, maar deze toch netjes geordend te houden, kunt u bij Interstar een complete boekenwand samenstellen. Geef boeken en accessoires de plaats die zij verdienen.

Interstar biedt diverse design boekenkasten, die zowel zwevend als staand ingebouwd kunnen worden. Een zwevende kast heeft als voordeel dat u ook onder de kast gemakkelijk schoon kunt maken. Tevens ziet een zwevende boekenwand er erg origineel uit. Ook een klassieke boekenkast op poten is stijlvol. Een boekenwand is leverbaar in alle Interstar kleuren, waardoor het design perfect aansluit bij uw huidige interieur en al uw wensen. 

Detail lade-klep schuif

Geïntegreerde boekenwand

U kunt uw boekenwand opbouwen met verschillende maten boekenliggers. Ook de staanders van Interstar passen naadloos in het systeem en zijn tevens in meerdere kleuren leverbaar. In plaats van houten planken is het ook mogelijk om glazen platen te plaatsen in de boekenwand. Dit is erg mooi, vooral indien u ook accessoires wilt tentoonstellen in de wand. Om de boekenwand in zijn geheel goed te integreren in uw woning, kunt u het meubelstuk ook combineren met andere designmeubels uit de collectie van Interstar. Zo kan er bij het ontwerpen van uw boekenwand rekening worden gehouden met een eventueel computerblad, dressoir, tv-meubel of enige andere Interstar kast. 

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van de Interstar-collectie. U bepaalt zelf de exacte invulling van elke module waaruit uw wandsysteem is opgebouwd. Geef uw boeken en accessoires een mooi plekje in huis en creëer een ultieme sfeer!

Design boekenkast Interstar Meubelen, Combinatie R 2020 LED

Riegel staander

De flexibele Riegel staander geeft u volledig vrij spel. Flexibel betekent in dit geval dan ook echt flexibel! Staanders worden tussen de grond het plafond geplaatst, waardoor er ruimte is voor het plaatsen van open en gesloten kasten uit de Interstar collectie. Ook is het mogelijk een elektrische haard te plaatsen tussen deze staanders. 

Design boekenwand Interstar Meubelen, Detail LED Riegel

LED

Maak van uw Riegel staander een lichtobject! Doordat de staander voor de plint geplaatst kan worden creëert u een ruimte tussen muur en staander. Deze heeft Interstar creatief benut met een LED strip waardoor uw boekenkast een mooi lichtobject wordt! De LED strips zijn dimbaar en met afstandbediening te bedienen! 

Klik op een afbeelding voor de fotogalerij

kasten-uit-Assen

Deel Interstar met vrienden en familie. Bedankt!